Kanadska ambasada

zastava-kanade
Svi građani Srbije, Crne Gore i Makedonije molbe za dobijanje vize mogu predati u kancelariji ambasade koja se nalazi u Beogradu u ulici Kneza Milosa broj 75.

Tel.: (381-11) 306-3000
Fax: (381-11) 306-3042
E-mail: bgrad@international.gc.ca

Da preuzmete formulare za dobijanje vize za privatne posete kliknite na Formular 1 i Formular 2

Dobijanje vize

Državljanima Srbije je potrebna viza za ulazak u Kanadu.
Za online podnošenje zahteva kliknite na link Vize za Kanadu.
Za dokumentaciju potrebnu za odlazak u Kanadu kao turista kliknite na link Turističke vize

Ukoliko želite da idete da radite, spisak dokumentacije i proceduru pogledajte na linku Radna viza za Kanadu

Ukoliko želite da studirate u Kanadi, spisak dokumnetacije pogledajte na linku Studentske vize

Posetilac u Kanadi ne može da radi ili studira, ukoliko mu nije izdata radna dozvola ili studentska dozvola. Ako Vam je namera da radite ili studirate u Kanadi, morate podneti molbu za adekvatnu vizu pre nego što otputujete.

Rezervacija avio karte za Kanadu

Kada dobijete vizu, avio karte možete kupiti online po najnižoj ceni na linku Letovi do Kanade ili kliknite na naziv grada u koji želite da putujete:

Toronto, Vankuver, Otava, Montreal, Ontario, Kalgari

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina

Avionske karte možete rezervisati i pozivom na brojeve 0800/085085 i 062/280029 svakog radnog dana od 09:00h do 20:00h (od ponedeljka do petka).

Možete nam poslati i poruku na WhatsApp ili Viber - broj je 069-280-029-0 svakog radnog dana do 24h. A ako vam je lakše možemo da razgovaramo i preko skype-a. Naše korisničko ime je aero.gaga

Komentari (284)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Stojan 29.06.2012

Ocena:

Aplikaciju zajedno sa pasošem i pomorskom knjižicom, poslao sam 13.06.2012 u Beč kako bi mogao da dobijem kanadsku vizu, zato što sam trebao 28. jula da se ukrcam na brod u Vankuveru. Avionska karta mi je propala. Kako da ih kontaktiram kad na mail ne odgovaraju, a na telefon možes dobiti samo automat...
Do sada me niko nije obavestio da li je pasos viziran i kad treba da stigne iz Beča ili iako nije viziran kada bi mi vratili pasos posto mi je potreban
Bio bi zahvalan na bilo kakvoj informaciji.

Marija Knezevic 27.06.2012

Ocena:

Juče smo vraćeni iz Budimpešte, imali smo let za Majami. Čekanje je bilo u Torontu i nismo znali da nam treba tranzitna viza za Kanadu. Kako u najkraćem mogucem roku mogu doci do tranzitne vize?

Marijana Naumovic 27.06.2012

Ocena:

Molim G-dina Dragana Petrovica iz Cacka da napise da li je njegova supruga u medjuvremenu dobila vizu i da li su uspeli da kontaktiraju ambasadu jer ja sam poslala aplikaciju u isto vreme, a treba da putujem krajem jula.
Hvala unapred

Gordana 27.06.2012

Ocena:

Ja sam poslala papire za oca 23. maja 2012. Trebao je da putuje 23. juna. 2012 naravno karta je propala, a mi još uvek nemamo nikakvu infomraciju o vizi niti o dokumentima koje smo poslali u Beč. Navodno viziranje kako su objavili na sajtu traje 2 14 radnih dana, da bi na sajtu pre par dana procitala da je 20 radnih dana. Probala sam da ih kontaktiram, telefonom, mailom , i nikakav odgovor nisam dobila. Sinoc smo ja i suprug poslali ovlascenje koje mi je otac potpisao, u Bec, da nam daje saglasnost da nas mogu da kontaktiraju pa sada cekamo. Nije lako vec smo jednom promenili njegov odmor za dve nedelje ako viza ne stigne za dve nedelje pitanje je da li ce moci ponovo da promeni godisnji odmor.... ne znam sta dalje, volela bih da pomognem i sebi a i svima koji ste u neizvesnosti....

Dragan Petrovic, Čacak 23.06.2012

Ocena:

Supruga i ja smo poslali pasose u Bec 15. maja 2012.
Do sada nismo dobili pasose sa vizom, zvali smo bezbroj puta, slali e-mail, fax, ali nista?!
Danas 23.juna supruga je imala kartu da putuje za Vankuver, ali je sve propalo
Šta i kako dalje činiti?

Katarina Vasiljevic 23.06.2012

Ocena:

Dokumenta sam poslala i u Beč su stigla 21 maja, rok od 20 radnih dana je odavno istekao, ništa ne javljaju.
Imam sva potrebna dokumenta, aplicirala sam za turističku vizu i da imam i pozivno pismo...
Šta se to dešava i zašto taj proces traje toliko dugo?
Kako da ih kontaktiram kad na mail ne odgovaraju, a na telefon možes dobiti samo automat...
Molim vas za pomoc

Biljana Apostolovic 11.06.2012

Ocena:

Aplikaciju zajedno sa pasosem i pomorskom knjizicom, poslala sam 24.05.2012 u Bec, zato sto treba 16.jula da se ukrcam na brod u Vankuveru, ali od 21. juna imam uplacen aranzman za Grcku. Do sada me niko nije obavestio da li je pasos viziran i kad treba da stigne iz Beca. Bila bi zahvalna na bilo kakvoj informaciji.

Radivoj Selak 06.06.2012

Ocena:

Aplikaciju i sve potrebne papire sa pasosima sam poslao u Bec da bih dobio turisticku vizu za suprugu i mene, 14 juna treba prvo da putujem za Ameriku, imam vec avio krte, ali nemam pasose niti informaciju kada cu ih dobiti iz Beca, a sa njima ne mogu nikako stopiti u kontakt, pisao sam im, zvao sam ih, ili nista. Ne znam na koji naci da ih dobijem, sada mi vise ni ne treba njihova viza, samo da mi vrate pasose jer putujem 14 juna za Ameriku.
Molilm Vas odgovorite mi na mail adresu...bas sam u panici

Snezana Bulbulovska 29.05.2012

Ocena:

Moje maloletno dete hteli bismo da posaljemo u goste kod nase prijatelje u Kanadi, pa zato bih Vas zamolila da mi kazete sta sve od dokumentacije je potrebno za da bih smo aplicirali za vizu.
Putovalo bi sa pridruzbom i ostalo bi u Kanadi 1 mesec. Zahvaljujem vam se puno i mozete da mi odgovorite na mejl.

Gordana Gradišnik 27.05.2012

Ocena:

Aplikaciju i sve potrebne papire za posetilačku vizu na 14 dana (sin živi i radi u Kanadi) predali smo 24.04.2012.
Ja sam dobila vizu isti dan, a suprugu i ostalim gradjanima muškog pola su pasoše i papire zadržali radi provere. Rekli su da će biti gotovo za 20 dana. U medjuvremenu, pošto su odelenje za vize u Beogradu zatvorili, svi predmeti u postupku su preneti u Beč, tako da je prošlo 40 dana, moj suprug nema pasoš, niko nas ne obaveštava, niti znamo kako će nam se psoš vratiti. I u Beogradu i u Beču, na telefonski poziv se odaziva samo automatska sekretarica i upućuje na sajt. Da li nas možete posavetovati sa kim da razgovaramo, vrlo smo zabrinuti