Kanadska ambasada

zastava-kanade
Svi građani Srbije, Crne Gore i Makedonije molbe za dobijanje vize mogu predati u kancelariji ambasade koja se nalazi u Beogradu u ulici Kneza Milosa broj 75.

Tel.: (381-11) 306-3000
Fax: (381-11) 306-3042
E-mail: bgrad@international.gc.ca

Da preuzmete formulare za dobijanje vize za privatne posete kliknite na Formular 1 i Formular 2

Dobijanje vize

Državljanima Srbije je potrebna viza za ulazak u Kanadu.
Za online podnošenje zahteva kliknite na link Vize za Kanadu.
Za dokumentaciju potrebnu za odlazak u Kanadu kao turista kliknite na link Turističke vize

Ukoliko želite da idete da radite, spisak dokumentacije i proceduru pogledajte na linku Radna viza za Kanadu

Ukoliko želite da studirate u Kanadi, spisak dokumnetacije pogledajte na linku Studentske vize

Posetilac u Kanadi ne može da radi ili studira, ukoliko mu nije izdata radna dozvola ili studentska dozvola. Ako Vam je namera da radite ili studirate u Kanadi, morate podneti molbu za adekvatnu vizu pre nego što otputujete.

Rezervacija avio karte za Kanadu

Kada dobijete vizu, avio karte možete kupiti online po najnižoj ceni na linku Letovi do Kanade ili kliknite na naziv grada u koji želite da putujete:

Toronto, Vankuver, Otava, Montreal, Ontario, Kalgari

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina

Avionske karte možete rezervisati i pozivom na brojeve 0800/085085 i 062/280029 svakog radnog dana od 09:00h do 20:00h (od ponedeljka do petka).

Možete nam poslati i poruku na WhatsApp ili Viber - broj je 069-280-029-0 svakog radnog dana do 24h. A ako vam je lakše možemo da razgovaramo i preko skype-a. Naše korisničko ime je aero.gaga

Komentari (284)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Bojan N. 21.01.2013

Ocena:

Zanima me da li Kanadska ambasada u Beogradu izadaje turisticke vize ili za njih mora da se ide u Bec?
Hvala

Nevenka Kosanović 18.01.2013

Ocena:

Imam 57 godina i želela bih da učinim nešto od svog života još dok mogu. Kako mi ne gine da radim do "stote" zašto to onda ne bih uradila negde gde me niko ne bi maltretirao sa raznoraznim lažnim obećanjima i malom platom, a poslom preko glave . Kako otići u Kanadu i zaboraviti ovo ovde zauvek?

Bojan Beukovic 17.01.2013

Ocena:

Da li možete da mi kažete kada mogu da posetim vašu ambasadu ovde u Beogradu?
Trebaju mi neke informacije o putovanju za Kanadu? Da li se sastanak treba zakazati ili se može doći kada poželimo?
Hvala.

Biljana Stojovic 16.01.2013

Ocena:

Da li dalje mogu da se izvade posetilacke vize za Kanadu ovde u Beogradu, ili i one moraju da se rade u Becu?

Milan Jovanovic 11.01.2013

Ocena:

Čuo sam da se traže razna zanimanja u Kanadi. Kako mogu da dodjem do podataka o kojim zanimanjima je reč? Ja sam inače inžinjer geodezije sa radnim iskustvom.
Hvala unapred!!!

Zoran Aškraba 09.01.2013

Ocena:

Imam 20 godina, završio sam Elektrotehnički fakultet u Istočnom Sarajevu, smjer energetika. Živim u Istočnom Sarajevu, Republika Srpska, BiH. Nezaposlen sam i na ovim prostorima ne mogu da nadjem posao, pa me interesuje kako mogu da dobijem iseljeničku vizu za Kanadu? Imam rodbinu u Kanadi koja bi mi pomogla da se snadjem tamo.

Nenad Serafimoski 09.01.2013

Ocena:

Zdravo
sakam da me informišem kako možam da idam za Kanada? Što dokumenti treba da mi pratat od tamu za Makedonija.
Da probam da apliciram za viza?

Draginja Sesevic 04.01.2013

Ocena:

Poštovani,
da li neko može da mi kaže kako mogu da nadjem spisak zanimanja za koja Kanada daje vize (procitala sam u Novom Magazinu, od 03.01.2013. tekst da Kanada daje radne vize za 3000 stranaca za 43 zanimanja, ali ne mogu da nadjem spisak koja su to zanimanja)? I da li bi mi neko mogao reci, da li je diploma iz francuskog jezika Delf B1 nivo dovoljna za dobijanje radne vize za Kanadu?
Hvala.

Samac Ljubiša 22.03.2013

Ocena:

Imam 30 godina, oženjen sam i imam 4 maloletne dece. Pošto u Srbiji nemamo perspektivu i u ovoj zemlji ne može da se zaradi za normalan život hteo sam da vas zamolim da me uputite gde treba da se obratim za zaposlenje u Kanadi. Imam 10 godina iskustva kao vozač kamiona C i E kategorije, a od toga 3 godine međunarodne špedicije.
Unapred hvala

Zoran Tomić 23.12.2012

Ocena:

Ja imam 41 godinu, a supruga 36. Imamo 4 maloljetne djece. Ja i supruga smo različitih nacinalnosti i ne možemo da izdržimo više nacionalne netrpeljivosti u BiH. Teško mi je nači posao, više radim sezonski ili moram da molim ko cuko da bi se neko smilovao dat nekakav posao. Bojim se za sigurnost svoje djece pošto ovdje mira nikada neče biti jer nacionalim i šovinizam vlada. Godine prolaze meni i mojoj suprugi, a ovdje ne vidimo nikakvu budučnost i sigurnost za našu porodicu jar smo stalno izloženi diskriminaciji. Zato tražim neku informaciju kako bi mi mogli otiči u Kanadu jer smo čuli da tamo tih nacionalni natrpeljivosti nema, hvala unapred.